Engros piercing smykker

Engros piercing smykker

Vi har kæmpe udvalg i piercingsmykker. Både som begynder og til skift, efter heling.

Du finder masser af smykker til at pierce med, og du kan også tilbyde dine kunder et stort udvalg i smykker til at skifte med.

Materialet på 1. gangs piercingsmykker er enten titanium eller 316L ASTM-F-138 implant steel. Du finder blandt ...

Engros piercing smykker

Vi har kæmpe udvalg i piercingsmykker. Både som begynder og til skift, efter heling.

Du finder masser af smykker til at pierce med, og du kan også tilbyde dine kunder et stort udvalg i smykker til at skifte med.

Materialet på 1. gangs piercingsmykker er enten titanium eller 316L ASTM-F-138 implant steel. Du finder blandt andet tungepiercing smykker i størrelser fra 6mm op til 25mm eller endnu længere op til 47mm. Masser af navlepiercing smykker med dobbeltsten i mange farver, så dine kunder selv kan vælge en farve de kan li. Navlepiercing smykker fra 6mm op til 11mm. Ligeledes har vi navlesmykker med bioplast stave, hvilket er yderst velegnet til at pierce med. Buet stave til øjenbryn eller intim kan vi også tilbyde i mange længder og kuglestørresler. Captive ringe i 1,2mm og 1,6mm også i 316L ASTM-F-138 implant steel, i størrelser fra 6mm op til 50mm. Labret stave er meget populære også i ørene. Vi tilbyder derfor også disse i 316L ASTM-F-138 implant steel i størrelser fra 4mm - 13mm

Når dine kunders piercinger er helet, kan du også finde et stort udvalg af disse hos os. Skab et mersalg, ved at tilbyde smukke smykker.

Mere

Engros piercing smykker Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

 • Engros piercingsmykker...

  Engros piercingsmykke pakker, pakker med smykker i et kæmpe udvalg af farver og former. Her finder du et mix, hvor vi vælger hvilke du får, tilgengæld er de meget billige og du får samtidig et stort udvalg dine kunder kan vælge imellem. Du behøver ikke gå på kompromis, selv om du ønsker et stort udvalg. Vi kan dog aldrig garanterer, at alle dem du ser på billederne vil være at finde i den mængde du køber. Lille mængde, lille udvalg, men altid et fornuftig udvalg. Vælger du at købe pakker med feks tungepiercingsmykker, vil standard længden være 16mm, der kan dog forekomme enkelte i feks 12mm. Alle kuglerne / toppene kan skrues af, så dine kunder altid kan skifte stav til deres længde, eller du kan yde den service, at skifte den for dem. Det giver plus i den store kundeservicebog. Vælger du navlepiercingsmykker, vil standard længden være enten 10mm eller 11mm. Navlesmykker med akrylkugler kan begge kugler skrues af, og de kan skiftes til kortere eller længere stav. Standard kuglestørrelse på akryl navlesmykker er 5mm top og 8mm bundkugle.

 • Basis piercing smykker

  Basis piercing smykker. Vi bruger kun den bedste kvalitet, så du som piercer kan tilbyde dine kunder den bedste kvalitet.
  Vi anbefaler disse smykker når du laver body piercinger, så du kan giver kunden det bedste materiale på marked.

  Basis piercing smykker findes her. Masser at vælge imellem, så du sagtens kan finde lige nøjagtigt det smykke du ønsker at pierce i dine kunder. Alt fra tykke 1,6mm-14g til tynde 1,2mm-16g, endda nogle helt ned til 0,8mm-20g. De fleste har bare metalkugler, mens andre findes med sten også. Nogle piercere mener det er bedst uden sten, da de kan holdes rene, men andre mener at netop stenen gør, at kunden beholder det nye piercingsmykke i hele helingsperioden ud.

  Vær opmærksom på at vælge korrekt tykkelse og længde.

  Materialer på vores basis piercing smykker, er enten i 316L-ASTM-F-138 implant grade steel, titanium 6Al-4V-Eli ASTM F-136 eller bioplast. Hvilket materiale der er brugt, vil fremstå af teksten ved den varer du kigger på.

  Her vil fortsat komme nye varer op.

 • Piercing løsdele

  Vi bruger kun den bedste kvalitet, så du som piercer kan tilbyde dine kunder den bedste kvalitet. Vi anbefaler disse smykker når du laver body piercinger, så du kan giver kunden det bedste materiale på marked. I piercing løsdele finder du alle de stave og kugler du skal bruge, for at lave lige netop det smykke du ønsker. Du kan lave utallige kombinationer, når det gælder tykkelser, længder og størrelse kugler. Stenene i vores smykker er ikke limet i, så de kan autoklaveres. Ønsker du derimod at købe nogle færdig samlet smykker, så kig under basis piercing smykker. Det eneste du selv skal gøre, er at autoklavere dem.

  Micro dermal ankers sælger vi kun i titanuim 6Al-4V-Eli ASTM F-136. Et lidt dyrere med bedre materiale og med 2mm rise for bedre tilpasning. Ligeledes med 2 huller for bedre fastgroning.

  Materialer på vores piercing løsdele, er enten i 316L-ASTM-F-138 implant grade steel, titanium 6Al-4V-Eli ASTM F-136 eller bioplast. Bioplast er måske nyt for dig, men er super god til nye body piercinger, da risikoen for afstødning er betydelig mindre, end ved metal-stave og bioplast bøjer med kroppen, hvilket genere mindre og giver mindre irritation af såret. Alle disse kan autoklaveres, så du selvfølgelig kan benytte et sterilt produkt til dine body piercinger. Mindste antal er 10stk, men jo flere du køber, des billigere er de.     

  Se også vores billige autoklaveposer.